Menú del Dissabte 15 de Març de 2014
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, favetes (acabades de collir), botifarra negre i pinyons
Amanida d'enciams variats amb formatge brie
i fruits secs
Arròs de verdures de l'hort (pèsols, carbassó, ceba,
pebrot, carxofes..)
Tortel·linis (autentica pasta italiana) de bolets amb salsa parmesà
Ous estrellats amb pernil
SEGONS:
Rotllets pollastre farcits de prunes
Peus de porc a la muselina d'all
Lluç farcit de ceps i gambes
Xai a la planxa acompanyat de carxofes
POSTRES:
Bunyols de vent amb Moscatell (suplement de 2€)
Profiteroles de nata amb xocolata calenta
Tarta whisky
Crocant
Pa i Beguda
16€
(iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Macarrons a la bolonyesa
Escalopins de vedella arrebossats amb
patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€
(iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada