Menú de Divendres 21 de Març de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol
al Maresme
PRIMERS:
Espinacs a
la catalana
Amanida de
llenties amb tonyina
Amanida de l'hort (pèsols,
tomàquet, pebrot vermell, pastanaga)
"Rigatoni"
(autentica pasta italiana) salsa xampinyons
Entremès
Sopa de
peix
SEGONS:
Llom a la
planxa amb guarnició
Mandonguilles
a l'ametlla
Escalopins
de vedella arrebossat amb patates
Filet d'orada
a la planxa acompanyat d'amanida
POSTRES:
Pastís de xocolata
i taronja
Iogurt de
fruites del bosc
Crocant
flam
Pa i
Beguda
10.50€ (iva inclòs)
Tots
els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada