Menú de
Dilluns 10 de Març de 2014
PRIMERS:
Amanida El Mirador (enciams, pa
torrat, bolets i bacó)
Crema de carbassó i gambes
"Rigatti" (autentica
pasta italiana) amb salsa 4 formatges
Escalitxada (escalivada i
esqueixada)
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Llènguado a la planxa guarnició
Llom arrebossat amb patates
POSTRES:
Mousse de llimona
Iogurt de fruites del bosc
Flam d'ou
Tarta whisky
1 Beguda i pa
16.00€ (iva inclòs)
Tots els
nostres plats son elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de
preparació
Us volem
informar:
A partir del
13 de Març al 30 d'Abril tindrem aquí les Jornades Gastronòmiques
del Pèsol del Maresme.
Aquí servim
productes de la terra
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada