Menú del Dissabte 22 de Febrer de 2014
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb gambes a la gavardina de bacó i dàtils
Raviolis (3unit) casolans de melós galta amb
salsa trufa
Arròs de bolets
Carxofes al forn amb pernil
Coca de pa amb ceba caramel·litzada i
formatge brie
SEGONS:
Peus de porc a la muselina suau d'all amb
xips de carbassa
Cabrit arrebossat amb patates
Orada al forn amb un llit de patates i
verdures
Xurrasco sense os "tira de asado"
a la planxa amb guarnició
POSTRES:
Sorbet de mandarina
Pastís mousse de llimona
Trufes amb nata
Flam de formatge
Pa i Beguda
16€
(iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Cintes amb tomàquet fregit i formatge
Escalopins de vedella arrebossats amb
patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€
(iva inclòs)
Segueix-nos..
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada