Menú
del Dissabte 14 de desembre de 2013
PRIMERS:
Arròs de bolets amb encenalls de Parmesà
Amanida variada amb Pera, gorgonzola i nous
Torrada amb ceba caramel·litzada i formatge
de cabra
Ous estrellats amb pernil
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera
SEGONS:
Bacallà a la muselina d’all
Xai a la planxa amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb formatge
idiazabal
Llaminera a la salsa de fruits vermells
POSTRES:
Pastís de Tiramisú
Pastis de Trufa
Pastis de poma
Brownie
Gelat de vainilla amb nous
Pa i Beguda
16€
(iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL (fins a 12 anys)
Macarrons a la bolonyesa
Llàgrimes de Pollastre arrebossat amb
patates
Gelat o Iogurt
12€
(iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada