Menú del Dissabte 16 de Novembre de 2013
PRIMERS:
Crep de
vieires i gambes amb salsa marinera
Amanida de
formatge de cabra, fruits secs i vinagreta de melmelada de tomàquet
Rotllet
d’espinacs i salmó
Raviolis
de carn amb salsa ceps
Timbal de
patates, bolets i pernil
SEGONS:
Xai a la
planxa amb patates
Llaminera
de porc amb salsa de fruites vermelles
Llata de
vedella amb bolets
Cueta de
rap a la marinera
POSTRES:
Pastis
gelat 3 xocolates
Pastís de
formatge i nabius
Trufes amb
nata
Crocant
Pa i Beguda
16€ (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)
Canelons
de carn gratinats
Llàgrimes
de pollastre arrebossat amb patates
Gelat o
flam o Iogurt
12€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada