Menú del Dissabte 23 de Novembre de 2013
PRIMERS:
Crep de
xampinyons i pollastre, beixamel de ceps gratinats
Xatonada
(escarola, bacallà, salsa xató)
Espaguetis
a la tinta amb gambetes
Arròs de
bolets encenalls de parmesà
SEGONS:
Xai a la
planxa amb patates
Timbal
melós de vedella, idiazabal
Entrecot
sense os a la planxa guarnició
Cassoleta
de peix (calamars, lluç i cloïsses)
POSTRES:
Pastis
gelat 3 xocolates
Pastis
tiramisú
Sorbet de
vainilla i nous
Pa i Beguda
16€ (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)
Macarrons
a la bolonyesa
Pollastre
arrebossat amb patates
Gelat o
flam o Iogurt
12€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada