Divendres
8 de Novembre de 2013
PRIMERS:
Amanida de tomàquet i tonyina
Canelons de carn amb beixamel i gratinats
Remenat de patates, bolets i pernil
Coca de full amb espinacs i botifarra
Raviolis casolans de confit d’ànec amb salsa
trufa (supl.3€)
SEGONS:
Bacallà a l’ametlla
Rotlle de carn i bacó amb salsa agredolça
Bistec a la planxa amb guarnició
Llom arrebossat amb patates
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc
Pastís tiramisú
Flam cafè
Una
Beguda i pa
10.50€
(iva inclòs)
* Pots venir a gaudir de la nostre cuina de Dilluns a Dissabte al migdia.
A les nits, diumenges i festius nomes obert
per a grups
Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant
necessiten el seu temps
de
preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada