Divendres 25 d’Octubre de 2013
PRIMERS:
Amanida de
pernil dolç i dàtils
Trinxat de
patata i col amb cansalada
Macarrons
a la bolonyesa
Albergínies
farcides de carn i gratinat
Pebrot del
piquillo farcit de brandada de bacallà amb salsa piquillo
SEGONS:
Llobarro
al forn a la llimona
Hamburguesa
(180gr) de vedella amb ceba caramel·litzada
Escalopa
de vedella arrebossada
Rotlle de
carn i bacó
POSTRES:
Iogurt de
fruites del bosc
Pastís
d’ametlla
Flam
formatge
Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)
* Pots venir a gaudir de la nostre cuina de Dilluns a Dissabte al migdia.
A les nits, diumenges i festius nomes obert per a
grups
Tots els nostres plats són
elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps
de preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada