Menú del Dissabte 19 d’Octubre de 2013
PRIMERS:
Amanida de
formatge de cabra caramel·litzat, figues, nous i vinagreta de taronja
Raviolis
casolans de confit d’ànec amb salsa trufa
Ous
estrellats amb pernil
Calamars
farcits de bolets
Crep de
vieires i gambes amb salsa marinera (supl.2€)
SEGONS:
Salmó a la
“papillote”
Xai a la
planxa amb guarnició
Pastís de
carn
Filet de
vedella amb salsa ceps (supl. 4€)
POSTRES:
Coulant
amb nata (supl.2€)
Gelat de
torró amb ratafia
Sorbets
Pa i una beguda
16€ (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL
Macarrons a la bolonyesa
Pollastre arrebossat amb patates
Postres, beguda
12€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada