Dimecres 9 d’Octubre de 2013
PRIMERS:
Amanida de
cruixents (enciam variat, pa torrat, bacó i ceba fregida)
Canelons
de carn amb beixamel
Coca de
verdures
Pebrot del
piquillo farcits de brandada de bacallà amb la seva salsa
SEGONS:
Pollastre
a la planxa amb guarnició
Lluç
planxa acompanyat d’amanida
Braó
rostidet al forn
Croquetes
de bolets
POSTRES:
Terrina de
xocolata i vainilla
Iogurt de
fruites del bosc
Contesa
Flam
Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)
* Pots venir a gaudir de la nostre cuina de Dilluns a Dissabte al migdia.
A les nits, diumenges i festius nomes obert per a
grups
Tots els nostres plats són
elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps
de
preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada