Menú del Dissabte 12 d’Octubre de 2013
PRIMERS:
Amanida de
tardor (formatge brie, codony i vinagreta)
Raviolis de
ricotta i nous amb salsa nous
Arròs de
bolets amb encenalls de parmesà
Xapata
d’escalivada amb seitons
Crep de
vieires i gambes amb salsa marinera (supl.3€)
SEGONS:
Cabrit
saltejat amb all i julivert
Full de
llaminera amb salsa gorgonzola
Llibrets
de llom farcits de ceps i botifarra negre
Bacallà a
la muselina d’all
Mariscada
a la planxa (supl.3€)
POSTRES:
Coulant
amb nata (supl.2€)
Gelat de
torró amb ratafia
Sorbets
Pastís
Massini
Pa i una beguda
16€ (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL
Pasta a la bolonyesa
Pollastre arrebossat amb patates
Postres, beguda
12€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són
elaborats al moment i per tant necessiten
el seu temps de preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada