Divendres 27 de Setembre de 2013
PRIMERS:
Amanida de
l’hort (enciam, pastanaga, ceba, pebrot vermell)
Rotllet de
pernil dolç i espàrrecs
Amanida de
pasta amb salmó fumat i salsa iogurt
Pebrots al
piquillo farcits de brandada de bacallà
Cigrons
amb cansalada
SEGONS:
Orades al
forn amb un llit de patates i verdures
Botifarra
esparracada amb bolets i patates
Xurrasco a
la planxa
POSTRES:
Púding de
préssec casolà
Terrina de
xocolata i vainilla
Flam d’Ou
Pastís
d’ametlla
...
Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)
* Pots venir a gaudir de la nostre cuina de Dilluns a Dissabte al migdia.
A les nits, diumenges i festius nomes obert per a
grups
Tots els nostres plats són
elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps
de preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada