Menú del Dissabte 7 de Setembre de 2013
PRIMERS:
Amanida de
formatge de cabra i fruits secs amb vinagreta de mel
Ravioli XL
casolà de confit d’ànec i foie amb salsa de ceps
Coca
d’escalivada i seitons
Broquetes
de llagostins a la planxa
Crema de
meló amb encenalls de pernil
Rotllets
d’espinacs i salmó
Mi cuit
amb torradetes (supl.3€)
SEGONS:
Xai a la
planxa amb patates i all i oli
Cueta de
rap a la marinera
Llom amb
sucre morè i mostassa
Llàgrimes de
pollastre arrebossades amb patates
Galtes de
porc rostides al forn
Entrecot a
la planxa (supl.4€)
POSTRES:
Mel i mató
Sorbet de
maracuya i mango
Gelat de
canyella
Tiramisú
Beguda i
pa
16€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al
moment i per tant necessiten el seu
temps de preparacióbon di
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada