Dilluns 23 de Setembre de 2013
PRIMERS:
Amanida “El
Mirador” (enciam variats, bolets, bacó i pa torrat amb
vinagreta de mel)
Coca
d’escalivada i seitons
Espinacs a
la catalana (panses i pinyons)
Espaguetis
a la tinta de sèpia amb gambetes
SEGONS:
Bistec a
la planxa amb guarnició
Lluç a la
planxa acompanyat d’amanida verda
Pollastre
arrebossat amb “kikos” acompanyat de patates
Galtes
rostides al forn
POSTRES:
Pastís
d’ametlla
Iogurt de
fruites del bosc
Terrina de
xocolata i vainilla
Flam d’Ou
...
Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)
* Pots venir a gaudir de la nostre cuina de Dilluns a Dissabte al migdia.
A les nits, diumenges i festius nomes obert per a
grups
Tots els nostres plats són
elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps
de preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada