Dilluns 16 de Setembre de 2013
PRIMERS:
Amanida de
formatge fresc, tomàquet xerri amb vinagreta de mel
Espaguetis
a la napolitana (tomàquet, orenga, olives negre i tonyina)
Arròs de
bolets
Rotllets
d’espinacs i salmó
SEGONS:
Bistec la
planxa amb patates
Mandonguilles
a l’ametlla
Filet de
llenguado arrebossat
POSTRES:
Púding
casolà de préssec
Tiramisú
Iogurt de
fruites del bosc
Terrina de
gelat de vainilla i xocolata
...
Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són
elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps
de preparació
* Pots venir a gaudir de la nostre cuina de Dilluns a Dissabte al migdia.
A les nits, diumenges i festius nomes obert per a
grups
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada