Menú del Dissabte 3 d’Agost de 2013
Les Festes de Sant Feliu de Cabrera de Mar
PRIMERS:
Amanida de
formatges i mozzarella amb vinagreta
Musclos a
la marinera
Ravioli XL
casolans de confit d’ànec i foie amb salsa de trufa
Sortit de tomàquet del Maresme
amb tonyina
Entremès
el Mirador (Esqueixada, escalivada,
ensaladilla)
SEGONS:
Xai a la
planxa amb patates i all i oli
Llaminera
amb salsa gorgonzola
Sèpia a la
planxa acompanyat d’amanida
Paella
(min. 2 persones)
Postres, Beguda
i pa
16€ (iva inclòs)
Per els petits de la casa (fins a 12anys)
Espaguetis a la bolonyesa
Llàgrimes de pollastre arrebossat
amb patates
Postres, beguda i pa 12€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment
i per tant necessiten el seu temps de
preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada