Dissabte 6 de Juliol de 2013
(MENÚ NIT)
Avui obrim per sopars!! I tots els DISSABTES del
mes de JULIOL
No esperis que t’ho expliquin vine a
provar-ho!!
PRIMERS:
Raviolis
de confit d’ànec i poma amb salsa de trufa
Amanida de
meló i pernil
Gaspatxo
de xíndria
Rotlle
d’espinacs i salmó
Full de
vieires i verdures
Carpaccio
de tomàquets del maresme
Musclos
amb salseta
SEGONS:
Cueta de
rap a la marinera
Bacallà
ala muselina d’all
Mil fulls
de vedella freda amb encenalls de parmesà i vinagreta de tomàquet
Entrecot
de vedella 400 gr (supl.4€)
Cabrit
saltejat amb all i julivert
POSTRES:
Coulant
amb nata
Gelat de
canyella
Sorbet de
mandarina
...
Una Beguda i pa
18€ (+ IVA)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada