Dissabte 15 de Juny de 2013
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats amb maduixes del maresme i formatge de cabra
Caneló de
meló de vedella i idiazabal amb salsa Pedro Ximenez
Crema de
meló amb encenalls de pernil ibèric
Musclos amb
salseta
Rotllets
d’espinacs i salmó
SEGONS:
Mariscada
(gambes, escamarlans i navalles)
Galtes
rostidetes amb orellanes
Xai a la
planxa amb guarnició
Llaminera
“ solomillo” amb salsa pebre
POSTRES:
Dàtils amb mató, mel, pebre,
nous (plat iberoromà)
Mató amb
mel
Poma al
forn amb canyella
Gelat
Stracciatella
....
Una Beguda i pa
16.00€ (iva inclòs)
Menú infantil (fins a 12 anys)
Canelons
Escalopa
de vedella arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa 12.00€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són
elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps
de preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada