Dissabte 22 de Juny de 2013
Dilluns 24 de Juny Sant Joan
Tindrem TANCAT
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats amb diferents tipus de tomàquet del Maresme
Amanida
freda de llenties
Arròs de
bolets amb encenalls de parmesà
Flors de
carbassó farcides de: * Mascle:
formatge de cabra i carbassonet
* Femella: formatge cremós i seitons
Rotllets
d’espinacs i salmó
SEGONS:
Xai a la
planxa amb all i oli
Sèpia amb
pèsols de la floreta
“Lacon” a
la gallega
Entrecot
de vedella (400gr) amb guarnició (supl. 4€)
POSTRES:
Caneló de
pinya amb crema catalana i gelat artesà de canyella
Maduixes
del Maresme amb nata
Gelat
Una Beguda i pa
16.00€ (iva inclòs)
Menú infantil (fins a 12 anys)
Pasta a la bolonyesa
Bistec amb patates
Postres, beguda i pa 12.00€
(iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada