Dissabte 11 de maig de 2013
PRIMERS:
Amanida de formatge de cabra amb fruits secs i vinagreta de
melmelada de figa
Canelons casolans de ceps i foie amb salsa ceps
Crema de meló a la menta amb cruixent de pernil ibèric
Entremès el Mirador (esqueixada, escalivada, ensaladilla)
Arròs amb bolets amb encenalls de parmesà
SEGONS:
Cabrit saltejat amb all i julivert
Mariscada (gambes, escamarlans i navalles)
Galtes de porc rostides
Entrecot de vedella
(400gr) la planxa amb guarnició (supl. 4€)
POSTRES:
Crep de xocolata
Sorbet de Llimona
Crocant
Pastís de whisky
Una Beguda i pa
16.00€ (iva
inclòs)
Menú infantil (fins a 12 anys)
Pasta a la bolonyesa
Pollastre amb patates
Postres,
beguda i pa 12.00€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats
són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps
de
preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada