Divendres 17 de Maig de 2013
DILLUNS 20 DE MAIG TINDREM
TANCAT
PRIMERS:
Amanida verda
Emparedats
“ Patates d’Olot”
Entremès
de la casa
Galetada
típica de pescadors
Pebrots
del piquillo amb brandada de bacallà
SEGONS:
Rap a la marinera
Peus de porc guisats
Bistec la planxa amb patates
Galtes de porc amb patates
POSTRES:
Gelat de
torró
Iogurt amb
coulis de fruites del bosc
Flam d’ou
/ formatge
Beguda i
pa
10.50€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són
elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps
de preparació
* AVIAT COMENÇARÀ EL
III FESTIVAL LAIETANA (24 de Maig al 16 de Juny de 2013)
VINE A PROVAR ELS NOSTRE MENÚ de DEGUSTACIÓ IBEROROMÀ
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada