Dijous 23 de maig de
2013
PRIMERS:
Amanida de
codony i formatge
Empedrat
de cigrons amb tonyina
Albergínies
farcides de carn
Macarrons
a la bolonyesa
SEGONS:
Sèpia a la
planxa acompanyat d’amanida
Xurrasco a
la planxa amb patates
Mandonguilles
amb pèsols i patates
Escalopins
de pollastre amb salsa curry
POSTRES:
Tarta whisky
Pastís
Sacher
Flam d’ou
Una Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)
Tots
els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps
de
preparació
* DEMÀ COMENÇARÀ
III FESTIVAL LAIETANA (24 de
Maig al 16 de Juny de 2013)
De
dilluns a Divendres : cada dia un plat iberoromà
Dissabte
podràs
PROVAR EL NOSTRE
MENÚ DEGUSTACIÓ IBEROROMÀ
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada