Dissabte 27 d’Abril de 2013
PRIMERS:
Amanida de
formatge de cabra i fruits secs amb vinagreta de mel
Canelons
casolans de ceps i foie amb salsa de ceps
Petxina de
peix i gambes
Coca de
pebrots escalivats i seitons
Pèsols de la floreta amb
botifarra negre
SEGONS:
Cabrit
arrebossat amb patates
Mariscada: (gambes, escamarlans,
navalles) a la planxa
Galtes de
porc a la catalana
Llaminera
amb pinya
Entrecot
de vedella (400gr) planxa (supl.4€)
POSTRES:
Coulant
amb nata
Flam de
mató i mel
Tarta el
Whisky
Beguda i
pa
16.00€ (iva inclòs)
Menú infantil ( fins a 12 anys)
Pasta
amb tomàquet i formatge
Pollastre
arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa 12.00€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada