Jornades Gastronòmiques de la cuina del pèsol del maresme 2013
Dimecres 10 d’Abril de 2013
PRIMERS:
Amanida de
formatges i codony i vinagreta de mel
Pèsols saltejats
Pastís de
tonyina amb salsa rosa
Espinacs a
la catalana
Espaguetis
a la carbonara
SEGONS:
Pollastre
al forn amb patates
Braó
rostit amb peres
Llom a la
planxa amb guarnició
Bacallà
amb panses
POSTRES:
Sorbet de
llimona
Flam de
cafè,
Flam d’ou
Beguda i
pa
10.50€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són
elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps
de
preparació
HAS
DE FER UN SOPAR, DINAR O TROBADA....
amb la família, amics, companys de feina... i no saps on
anar.
. NO
BUSQUI MÉS. !!
Truca al :
93 754 26 21 demani els menús
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada