Dissabte 20 d’Abril de 2013
PRIMERS:
Amanida de
gambes amb gavardina de bacó i pinya
Canelons
casolans de ceps i foie amb salsa de ceps
Timbal de
carabassó amb formatge de cabra i tomàquet
Coca
d’escalivada i seitons
Meló amb
pernil
SEGONS:
Plat de Mataró (sèpia, pèsol
de la floreta i patata)
Confit
d’ànec amb poma i cebetes a la crema
Escamarlans
saltejats amb all i julivert
Cabrit
arrebossat amb guarnició
Peus de
porc amb muselina suau d’all
POSTRES:
Lioneses
de nata
Flam de
mató i mel
Brownie
Beguda i
pa
16.00€ (iva inclòs)
Menú infantil ( fins a 12 anys)
Pasta
a la bolonyesa
Pollastre
arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa 12.00€
(iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada