Dissabte 9 de Març de 2013
PRIMERS:
Xatonada (escarola, bacallà, i salsa xató)
Caneló de
galta de vedella i idiazabal salsa Pedro Ximenez
Rissotto
de bolets amb encenalls de parmesà
Carpaccio
de vedella amb parmesà
Vieira
farcida de peix i marisc
SEGONS:
Gambes a
la planxa amb all i julivert
Bacallà a
la muselina d’all i verdureta
Cabrit
arrebossat amb guarnició
Mitjana de
vedella a la planxa amb guarnició
POSTRES:
Crep de
xocolata amb nata
Gelat de
festucs,
Gelat
de Stracciatella
Beguda i
pa
16.00€ (iva inclòs)
Menú infantil:
Espaguetis
a la bolonyesa
Pollastre
arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa 12.00€
(iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada