Dissabte 23 de Març de 2013
PRIMERS:
Amanida de
formatge de cabra i fruits secs amb vinagreta de mel
Vieires
gratinades
Rotllet
d’espinacs i salmó
Caneló de melós
de vedella amb salsa gorgonzola
Coca
d’escalivada i seitons
SEGONS:
PLAT DE MATARÓ : (Sèpia,
pèsols i patates)
Llata de
vedella amb bolets
Cabrit
arrebossat amb guarnició
Mitjana de
vedella (entrecot sense ós) a la planxa amb guarnició
POSTRES:
Crep de
xocolata amb nata
Gelat
de Stracciatella
Flam de
mató, formatge, ou
Beguda i
pa
16.00€ (iva inclòs)
Menú infantil ( fins a 12 anys)
Macarrons
Pollastre
arrebossat amb patates
Postres,
beguda i pa 12.00€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada