Us informem: A partir del Dijous 14 de Març comencen les Jornades Gastronomiques del Pèsol del Maresme. Cada dia un plat elaborat amb el pèsol
Dimarts 12 de Març de 2013
PRIMERS:
Amanida de
tardor:
(enciams,
codony, avellanes, formatge, fruits secs, vinagreta de melmelada de tomàquet)
Rotllets
d’espàrrecs amb pernil dolç
Tallarines
a la carbonara
Pastis
fred d’alvocat i gambes
Crema de
carbassó
SEGONS:
Pollastre arrebossat
amb patates
Peix del
dia
Galtes de
porc rostidetes
Bistec a
la planxa amb guarnició
POSTRES:
Tiramisú
Flam d’ou
Iogurt amb coulis
de fruites del bosc
Fruita
Beguda i pa
10.50€ (iva inclòs)
Tots
els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps
de
preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada