Saps que les flors de
carbassó poden ser mascles o femelles?
Les has provat mai
farcides?
PRIMERS:
Flors de carbassó a la
tempura:
Mascle farcida de: gorgonzola i nous
Femella farcida de: formatge de cabra i
carbassonet
Crema de meló amb
cruixent de pernil
Cocktail de
gambes
Remenat de
rovellons
Caneló de galta
de vedella i idiazábal amb salsa Pedro
Ximenez (supl.3€)
SEGONS:
Xurrasco
a la planxa
Vedella
amb ceps
Orada
al forn amb un llit de patates i verdures
Entrecot a la
planxa (320gr) amb guarnició (supl. 6€)
POSTRES:
Flam de torró
Pastis de formatge
Gelat
beguda i pa
16.00 € (iva inclòs)
Tots els
nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada