Dissabte 20 d’Octubre de 2012
PRIMERS:
Lasanya de
xampinyons i parmesà amb salsa ceps
Amanida de
formatge de cabra i fruits secs amb vinagreta de mel
Albergínies
farcides de poma i pollastre
Crema de carbassa
amb llagostins
Raviolis
casolans de rap i espàrrecs salsa americana (supl.3€)
SEGONS:
Braó
de porc al cava
Sardines
al forn amb all i julivert
Llom
a la mostassa
Entrecot a la
planxa (350gr) amb guarnició (supl. 6€)
POSTRES:
Crocanti
Flam de formatge amb nata
Gelat
beguda i pa
16.00 € (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment i
per tant necessiten el seu temps de preparació.
MENÚ INFANTIL:
Macarrons
Pollastre
arrebossat
Postres,
beguda, pa
12.00€
(iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada