Divendres 27 de juliol de 2012
LES
SANTES
PRIMERS:
Amanida
Cèsar (enciam,pollastre,
pa torrat, anxoves i vinagreta)
Coca
de recapte verdures
Carpaccio
de tonyina amb salsa soja (supl. 3€)
Raviolis
casolans de rap i espàrrecs salsa americana (sup.3€)
Crema
de carbassó amb xips de carbassa
Macarrons
SEGONS:
Xurrasco
a la planxa amb guarnició
“Lacon" a la gallega
Peix
del dia
Entrecot de vedella a la planxa (sup.8€)
Plat
de Mataró (sèpia amb
pèsols de la floreta i patata). (sup.5€)
POSTRES:
Pastís
mousse d’avellana i cafè
Gelats
Flam
beguda i pa
10,50 € (iva
inclòs)
·
Cada dia el menú es diferent
Tots els nostres plats són
elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada