Menú del Divendres 15 de juliol del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb formatge blau, préssec, pipes
Pebrot
del piquillo farcits de brandada de bacallà
Amanida
de pasta amb salsa rosa
Crema
de tomàquet al pesto
Rotllet
d'espàrrecs amb maionesa
Petxina
de marisc (+3€)
Crep
de vieires i gambes (+3€)
SEGONS:
Peix del dia: Verat a la planxa
Botifarra esparracada amb bolets i patata
Xai a la planxa
Escalopins de pollastre amb salsa 4
formatges
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+5€)
POSTRES:
Iogurt de fruites bosc, natural, desnatat
Flam d'ou o cafè
Mousse de llimona
Pastis de maduixes i xocolata blanca
Fruita del temps
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada