Menú Dimarts 2 de Febrer de 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats tonyina, ou dur, tomàquet i espàrrecs
Púding
de tonyina amb salsa rosa
Trinxat
de patata i col amb cansalada
Fusilli
saltejat amb gambetes, i cloïsses
Sopa
torrada típica del Lluçanès
SEGONS:
Pollastre a la planxa amb guarnició
Peix del dia: Suprema de salmó a la planxa
amb guarnició
Escalopins de vedella arrebossades
Mandonguilles a l'ametlla
Llonzes de porc al roquefort
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(supl. 5€)
POSTRES:
Flam d'ou
tiramisú
Crocant
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada