Menú Dimecres 3 de Febrer de 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variat, pollastre, pa torrat i anxoves
Canelons
amb beixamel trufada
Rotllet
de pernil dolç i espàrrecs
Arròs la cubana
Coliflor
amb mongetes
SEGONS:
Llonzes de gall d'indi a la planxa amb
guarnició
Peix del dia: Llobarro a la planxa amb
guarnició
Costellam de porc al forn
Bistec a la planxa
Callos
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(supl. 5€)
POSTRES:
Flam d'ou
Tiramisú, poma
Crocant
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada