Menú del Divendres
27 de Novembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb pernil dolç i pinya
Albergínia
farcida de carn
Espinacs
a la crema amb pinyons
Remenat
d'ous amb xampinyons, patates, pernil
Tallarines
al Pesto
SEGONS:
Bistec a la planxa
Xurrasco a la planxa
Filet de sardines (sense espina) a la planxa
Llibret de llom amb patates
Botifarra esparracada amb ceba
caramel·litzada, bolets, i patata
Entrecot de vedella guarnició (supl. 5€)
POSTRES:
Pastis llimona
Pomes al forn
Flam d'ou, de xocolata
Gelats de: crocant, sorbet.....
Iogurt: natural, desnatat, amb fruites del
bosc..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada