Menú del Dissabte 28 de Novembre 2015
Tastet de la casa
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats amb gambes a la gavardina, i dàtils
Ous
estrellats amb trompetes de la mort
Rotllet
d'espinacs i salmó
Caneló
de brandada de bacallà amb salsa piquillo
Carpaccio
casolà de peus de porc amb fruits secs
SEGONS:
Cabrit arrebossat amb guarnició
Jarret de vedella amb rovellons
Lluç farcit de ceps i gambes
Llaminera amb salsa pebre
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Flam amb nata
Gelat de nutela
Xurro farcit de xocolata
Gelats de: tartà whisky, crocant
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENU
INFANTIL (FINS A 12 ANYS)
Pasta ala bolonyesa
--------------------------------
Hamburguesa
de vedella amb patates
Postres
12.00
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada