Menú del Dimarts
24 de Novembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb tonyina, espàrrecs
Crema
calenta de cigrons amb crostonets de pa
Trinxat
de patata i col amb cansalada
Pebrot
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Macarrons
de l'àvia (a la bolonyesa)
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Peix del dia: Lluç a la planxa
Peus de porc a la muselina d'all
Entrecot de vedella guarnició (supl. 5€)
POSTRES:
Pastis de brownie
Pastis de pastanaga i formatge
Flam d'ou, de xocolata
Gelats de: crocant, sorbet.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada