Menú del Dilluns
23 de Novembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb codony i formatge vinagreta de mel
Raviolis
casolans d'espàrrecs, rap i salsa marinera
Crema
calenta de llegums amb crostonets de pa
Timbal
d'escalivada i seitons
Espàrrecs
amb maionesa
SEGONS:
Pit de pollastre a la planxa amb salsa curri
Filet d'orada a la planxa
Secret a la planxa amb patates
Escalopins de vedella arrebossats
Entrecot de vedella guarnició (supl. 5€)
POSTRES:
Pastis de poma
Flam d'ou, de xocolata
Gelats de: tarta whisky, crocant,
sorbet.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada