Menú
del Divendres 10 de Juliol de 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb tonyina, espàrrecs i blat de moro
Empedrat
de mongetes i bacallà
Macarrons
a la bolonyesa
Assortit
de tomàquets de Cabrera
Ous
estrellats amb patates
SEGONS:
Rotllet de pollastre farcit de pernil dolç i
formatge
Peix del dia: Suprema de salmó a la planxa
amb guarnició
Graellada de carn: (botifarra, xurrasco, llaminera) amb guarnició
Lacon
a la gallega
Escalopa de vedella arrebossat amb patates
Entrecot de vedella a la planxa amb
guarnició (supl.4€)
POSTRES:
Mousse de mojito
Flam d'ou , xocolata
Iogurt
Iogurt de fruites del bosc
Gelats de Coco, crocant, bombo, ametllat
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada