Menú
del Dissabte 11 de juliol de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, meló, encenalls de
pernil i vinagreta de mel
Crep de vieires amb gambes
Humus de cigrons amb bacallà
Carpaccio casolà de peus de porc amb
vinagreta de fruits secs
Raviolis amb salsa de ceps
Assortits de tomàquets de Cabrera
SEGONS:
Cap de llom amb sucre morè i mostassa
Gambes a la planxa
Xai a la planxa amb guarnició
Botifarra d'escalivada
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
Entrecot de vedella a la planxa amb
guarnició (supl. 4€)
POSTRES:
Mousse de mojito
Mousse de xocolata
Pastis de maduixes i festucs
Crema catalana
gelats
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL: (fins a 12 anys)
Macarrons
Llom arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa
12€
(iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els
nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada