Menú del Dissabte 12 d'Abril de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol
al Maresme
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, amb faves
"baby", pinyons, botifarra negre
Carpaccio casolà de peus de porc i vinagreta
de fruits secs
Caneló de confit d'ànec i foie amb salsa
trufa
Albergínia farcida de carn
Pèsols anisats amb pernil
SEGONS:
Cassoleta de rap, gambetes, cloïsses
Timbal de vedella amb idiazabal
Llaminera a la planxa amb salsa ceps
Xai a la planxa amb carxofes
POSTRES:
Gelat de canyella
Pastís de formatge i nabius
Brownie
Flam d'ou, cafè, xocolata
Pa i Beguda
16€
(iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Espaguetis a la bolonyesa
Llom arrebossat amb patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al
moment i per tant necessiten el seu
temps de preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada