Menú de divendres 11 d'Abril de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol
al Maresme
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb taronja, formatge brie i nous
Pèsols i faves a la catalana
Espaguetis
(autentica pasta italiana) a la marinera
Timbal de
patates confitades i bolets
Rotllets
de pernil dolç i espàrrecs
SEGONS:
Popets amb
ceba
Secret a
la planxa amb mongetes
Escalopins
de vedella arrebossats amb patates
Mandonguilles
amb bolets
POSTRES:
Pastís de
poma
Gelat de
torró
Flam de: xocolata,
cafè, ou...
Pa i
Beguda
10.50€ (iva inclòs)
Tots
els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació
US INFORMEM:
Els dies 18,19,20 i 21 d'Abril tindrem TANCAT
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada