PRIMERS
·
Amanida Cèsar
·
Gaspatxo
·
Espaguetis a la carbonara
·
Ensalada russa
·
Púding d'alls tendres amb gambes
·
Carpaccio de vedella amb encenalls de formatge (+4€)
SEGONS:
·
Hamburguesa amb ceba caramel·litzada
·
Galta de porc rostida
·
Botifarra esparracada
·
Lluç a la planxa amb verdures
·
Llàgrimes de pollastre amb guarnició
·
Timbal de vedella amb formatge Idiazabal (+6€)
·
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
OPCIO
VEGETERIÀ
: HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que vulgueu
Postres, Aigua, vi de la casa o gasosa
12.00€ (iva inclòs)
1/2 menú : (1 plat, postres, beguda i pa) 8.75€
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada