Menú del Divendres 2 de Desembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams codony i formatge
Patates
tipus d'Olot
Macarrons
de l'àvia
Pebrot
el piquillo farcit de brandada de bacallà
Arròs
saltejat amb bolets
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Bistec a la planxa
Pollastre al forn a la taronja
Salmó a la planxa amb verdureta
Costellam de porc a la forn
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis de platan i xoco
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Flam d'ou o cafè
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada