Menú del Dissabte 7 de Maig de 2016
Tastet de la casa
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, poma, pinyons i encenalls de foie
Carpaccio
casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Ravioli
de cua de toro amb salsa tòfona
Mil
fulls de carbassó, ceba caramel·litzada i formatge de cabra
Rissotto
amb bolets i parmesà
SEGONS:
Bacallà a la muselina d'all amb un llit de
verdureta
Xai a la planxa amb guarnició
Timbal de vedella amb Idiazabal
Vedella amb bolets
Entrecot de vedella a la planxa (supl.6€)
POSTRES:
Mel i mató
Coulant amb nata
Iogurt de mango, fruites del bosc
Pastis de iogurt amb nabius
Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL (fins a 12
anys)
tallarines a la bolonyesa
--------------------------------
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Postres, beguda i pa
12.00
€ (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures
son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada