Menú del Dissabte 3 d'Octubre 2015
PRIMERS:
Amanida d’enciams variats amb formatge de cabra,
fruits secs i vinagreta mel
Caneló
de confit d'ànec i foie amb salsa d'avellanes
Humus
casolà de cigrons amb bacallà i torradetes
Tàrtar
de tonyina amb alvocat
Rotllet
d'espinacs i salmó
Full
de vieires i gambes
SEGONS:
Mandonguilles amb sèpia i pèsols de la
floreta
Medallons de rap amb un embolcall de bacó
amb salsa romesco
Costelletes i mitjanes de xai a la planxa
amb guarnició
Timbal melós de vedella amb Idiazabal
Rodo de llom a forn
POSTRES:
Pastis de taronja i xocolata
Flam d'ou
Gelats de: tartà whisky, crocant,
Coulant de xocolata amb nata
Pastis de fruites
Trufes amb nata
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENU
INFANTIL (FINS A 12 ANYS)
Pasta a la bolonyesa
--------------------------------
Pollastre arrebossat amb patates
Postres
12.00 € (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu
d'un bon dinar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada