Menú del Dimecres
21 d'Octubre 2015
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats amb tonyina, espàrrecs i ou dur
Raviolis
de carn al pesto
Llenties
estofades
Patata
i mongeta tendre
Full
de tomàquet amb mozzarella
Arròs
negre i gambes (supl. 4€)
SEGONS:
Bistec a la planxa amb patates
Secret a la planxa amb guarnició
Peix del dia: Suprema de lluç a la planxa
amb verdureta
Cuixetes de gall d'indi rostides
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Pastis de lioneses
Flam d'ou
Gelats de: tartà whisky, crocant, coco.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc,..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada