Menú del Dissabte 19 de Setembre 2015
Heu menjat mai flors de carbassó
farcides?? No t’ho deixis perdre...
PRIMERS:
Amanida
El Mirador : (enciams
variats, bolets, pa torrat, bacó fregit vinagreta de mel)
Sopa
de tomàquets de Cabrera amb oli d’alfàbrega
Caneló
de confit d’ànec i foie amb salsa d’avellana
Assortit
de patés amb torradetes
Tàrtar
de tonyina
Flors
de Carbassó farcides / Femella farcida de formatge de cabra i carbassonet
\ Mascle: farcida
de formatge cremós i seitons
SEGONS:
Pularda confitada a baixa temperatura
amb poma
Medallons de rap a la marinera
Llaminera (solomillo)
de porc a la planxa
amb salsa ceps
Costelletes i mitjanes de xai a la
planxa
Entrecot de vedella a la planxa
(supl. 5€)
Filet de vedella a la planxa amb
guarnició (supl. 5€)
POSTRES:
Selva negre
Brownie amb nata
Flam d'ou o cafè
Gelats de: torro, ametllat, sorbet de
mojito, tartà whisky
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENU
INFANTIL (FINS A 12 ANYS)
Espaguetis a la bolonyesa
Llibret de pollastre farcit de pernil
dolç i formatge
Postres
12.00
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu
d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada