Menú del Dimecres 23 de Setembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb codony i formatge, vinagreta mel
Patata
i mongeta tendre de l'horta
Tallarines
a la marinera (gambetes,
musclos)
Cigrons
amb cansalada
Rotllets
de primavera
Rissotto
de bolets (supl.3€)
SEGONS:
Secret ibèric a la planxa amb patates
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada
Peix del dia: Salmó a la planxa
Escalopins de vedella arrebossats
Filet de vedella a la planxa (sup. 5€)
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
Costelletes i mitjanes de xai a la planxa
amb guarnició (supl. 5€)
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc, natural ,
desnatat
Flam d'ou o cafè
Gelats de: torro, ametllat, sorbet
Pastís de lioneses
Brownie
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada